Rådgivning

Kolind Fjernvarmeværk


Økonomien afhænger af hvor godt du udnytter fjernvarmevandet! 

Det er utrolig nemt at have fjernvarme. Du skal ikke tænke på om olietanken er ved at være tom, om træet i brændeskuret er for vådt eller om forbruget på dine el-radiatorer nu er ved at løbe løbsk. Men selv om fjernvarme er en super enkel opvarmningskilde for forbrugeren, er der alligevel en masse simple forholdsregler du bør tage

Og det er penge lige i lommen!

Alle ved, at varmeregningen bliver mindre, hvis man bruger det varme vand med omtanke. Men ved du, at forskellen mellem fjernvarmevandets fremløbs- og returtemperatur og har stor betydning for økonomien? Den forskel kaldes for afkølingen. Jo koldere fjernvarmevandet er, når det sendes tilbage til varmeværket, jo bedre har man udnyttet den varme, der er i fjernvarmevandet. Prøv engang og føl på returrøret på en radiator, der er åben. Røret skal føles koldt eller lunkent, så er afkølingen sandsynligvis god.


Vi har samlet 6 gode råd, som optimerer din udnyttelse af fjernvarmen

Vi hjælper dig gerne...!


Oplever du f.eks. et unormalt højt forbrug, er din afkøling for lav eller andet

- så kontakter du os naturligvis for et rådgivningstjek. Send en mail med titlen "Varmerådgivning" til


info@kolindfjernvarme.dk


Så kontakter vi dig.

Farvet fjernvarmevand...

Regnskab

For at spore utætheder i varmtvands-beholdere er der tilsat et uskadeligt farvestof, der farver vandet grønt.


Bliver vandet i den varme hane eller brusevandet grønt, skyldes det at man har en utæt varmevandsbeholder. Kontakt, hurtigst muligt, en VVS-installatør for at få udskiftet beholderen.

Kolind Fjernvarmeværk a.m.b.a.

Nyhåbsvej 7, 8560 Kolind